Alles over de functies van bezoekersanalyse

Bezoekersanalyse. De Alles-in-één Analytics-app

Visitor Analytics heeft als doel haar gebruikers een app aan te bieden die alles biedt rond hun website - statistieken, gebruikersgedrag, - analytics en -interactie. Er wordt niet meer tussen verschillende applicaties geschakeld om de belangrijkste gebeurtenissen op de website van de gebruiker te leren kennen. Maatregelen om de gebruiksvriendelijkheid en het succes te verbeteren kunnen dus makkelijker en efficiënter worden geabstraheerd. Eén installatie. Bruikbaar voor iedereen.

In dit deel van ons supportcentrum beschrijven we in detail hoe elke module en functie werkt. Nieuwe functies en updates worden bijna elke maand gepresenteerd, dus blijf op de hoogte van wat komen gaat.