Productvideo's en -handleidingen

Productpresentaties, tutorials en video's achter de schermen van Visitor Analytics in actie.

Bezoeker Analytics Product Tour

Hier is een korte presentatie van hoe Visitor Analytics u kan helpen kostbare tijd en middelen te besparen, en u kan helpen bij het maken van betere zakelijke beslissingen. Vergeet al die onoverzichtelijke grafieken, drop-downs of grafieken! U heeft zojuist een analytics tool gevonden die aan uw behoeften voldoet!

Bekijk deze video op ons Youtube kanaal.

Hoe bezoekersanalyse te installeren op WordPress

Deze handleiding zal u stap voor stap begeleiden over hoe u de Visitor Analytics plugin op uw WordPress website installeert. Bekijk de video en volg de instructies, en u zult uw real-time site statistieken in slechts een paar minuten krijgen.

Bekijk deze video op ons Youtube kanaal.

Hoe bezoekanalyses te installeren op WiX

Dit is een van onze meest populaire plugins! Op WiX heeft Visitor Analytics meer dan 1,5 miljoen installs en dit aantal groeit snel. Bekijk deze video om te zien hoe eenvoudig het is om de plugin toe te voegen aan uw website en direct te beginnen met het tracken van data!

Bekijk deze video op ons Youtube kanaal.

Bezoekersanalyses voor WiX websites

Als u informatie wilt vinden over de mensen die uw WiX website bezoeken, dan is Visitor Analytics de juiste tool voor u. Leun achterover, bekijk deze korte video en laat ons u alle voordelen van het gebruik van Visitor Analytics tonen.

Bekijk deze videoop ons Youtube kanaal.

Bezoekers Analytics Sessie Opnames

Wilt u zien wat mensen klikken op uw website, hun muisbeweging en hoe ze scrollen? Met de Bezoekers Opnames Feature kunnen website eigenaren precies dat zien!

Bekijk deze videoop ons Youtube kanaal.